Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Descriere
Pergola Floper - este o copertina retractabila care se deschide-inchide in cateva minute protejand spatiul care ii este destinat sa-l acopere impotriva capriciilor vremi, de aceea o mai putem numi:copertina celor patru anotimpuri; Este usor de montat, putand acoperi spatiile diverse, dimensiuni sau forme. Creata special pentru cele patru anotimpuri are puterea de a va proteja 100% impotriva razelor solare, a zapezi si a ploii. Floperul pote fi montat in combinatie cu casetele de plastic transparent, inchizand terasa in totalitate pe timp de iarna.

Suprafata maxima acoperita este de 15m lungime cu o deschidere de 7 m dintr-o singura bucata. Partile componente a sistemului se caracterizeaza prin coloanele, barile din aluminiu iar partile de prindere din inox inoxidabil iar ca material folosim plastic apartinand corcernului PARADISE BLACK OUT 2,50m pe 680gr pe metru patrat [heat retardant class 2] cu certificate de garantie de la NAIZIL.

Pergolele FLOPER au fost supuse la un test de rezistenţă de către Centrul de Cercetări Aerodinamice şi Aeroacustice PINIFARINA şi au rezistat la vânt de până la 90km/h. De asemenea au fost studiate de un laborator mecanic special forţele de torsiune ale vântului în umbrarele folosite de FLOPER. Testele au ajuns la 9 grade Beaufort şi rezultatele au fost impecabile.

Trei inovatii ale PRATIC fac ca acest sistem să fie diferit:
Safety Box, cutie de protectie a motorului de actionare din inox. Creeaza un scut de protectie a motorului de actionare, ajutandu-l sa functioneze în conditii deosebit de grele.

Salvagoccia, sistem de protectie care reduce la minim trecerea nedorita a apei în situatii cu vânt puternic, oferind cea mai bună protectie posibilă.

Clic-system, sistem facil si util de asamblare, datorită arcurilor pliante cu care este dotat între învelis si profile, în partea din spate si din fata.
Colturile si formele deosebite nu mai reprezinta o problema:
Biroul nostru tehnic poate sa proiecteze constructii speciale, oferind solutii si pentru cele mai dificile particularităti arhitectonice. Va stam întotdeauna la dispozitie la centrala noastră telefonica.

Cereti-ne brosura speciala FLOPER pentru mai multe informatii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura